Вербални рафали на релација Пендаровски - Мицкоски
Foto

Вербални рафали на релација Пендаровски - Мицкоски

Мицкоски го нарече циркуски церемонијал предлогот на претседателот да се слави обединето и затоа ВМРО-ДПМНЕ нема да оди. Пендаровски му возврати - „Не се памети, години наназад дека некој наш политичар искажал толку длабоко непочитување кон најголемите херои на македонскиот народ, пред кои јас како претседател ќе се поклонам.

0 Коментари

Остави коментари