Вечерва отворање на 40.издание на „Браќа Манаки“
Foto

Вечерва отворање на 40.издание на „Браќа Манаки“

Браќа Манаки по 40 ти пат во Битола. Градот пулсира во знакот на овој престижен филмски фестивал кој на едно место ја собира европската и светската филмска елита. Дел од свеченоста ќе биде и доделувањето на „Златната камера 300“ за животно дело на големиот светски и американски директор на фотографија, Едвар Лакман.

0 Коментари

Остави коментари