Вечерва и утре ќе се одржи претставата „Торонто експрес“ во Македонскиот народен театар
Foto

Вечерва и утре ќе се одржи претставата „Торонто експрес“ во Македонскиот народен театар

Во Македонскиот народен театар вечерва и утре ќе се одржи претставата „Торонто експрес“, која ја третира темата зошто луѓето си одат од Македонија, односно од целиот Балкан.

0 Коментари

Остави коментари