Уште 7 нови случаји на заболени од морбили. Се плашите ли од ширење на епидемијата во останатите градови?
Foto

Уште 7 нови случаји на заболени од морбили. Се плашите ли од ширење на епидемијата во останатите градови?

0 Коментари

Остави коментари