Упис преку системот за е-регистрација на Централниот регистар
Foto

Упис преку системот за е-регистрација на Централниот регистар

Физичките лица, сами, без трошоци и регистрациски агенти, можат да поднесат пријава за упис преку системот за е-регистрација на централниот регистар. На физичкото лице му е потребен само дигитален сертификат, а иницијалната регистрација во централниот регистар е нула денари, изјави на денашната прес конференција директорката на централниот регистар Марија Бошковска Јанковски.

0 Коментари

Остави коментари