УЈП е против планот за реорганизација на Фени
Foto

УЈП е против планот за реорганизација на Фени

 

Управата за јавни приходи е еден од петте доверители во кавадаречки фени кои се противат на планот за реорганизација, поднесен од бахамската Џи Сол. Државниот правобранител кој на последното рочиште во нивно име гласаше против, не сакаше да го образложи потегот. Молк и од УЈП.

 

 

 

0 Коментари

Остави коментари