ТВ 24 во Прилеп: Реакции по приведувањето на тренерот по џудо, осомничен за злоставување на малолетнички
Foto

ТВ 24 во Прилеп: Реакции по приведувањето на тренерот по џудо, осомничен за злоставување на малолетнички

Големи, бурни реакции меѓу прилепчани, но и во целата земја по инфрмацијата дека тренер по џудо злоставувал малолтени девојчиња до 14 години во неговиот спортски клуб. 46 годишниот маж веќе е во притвор. Барањето за полиграфско сведочење на осомничениот било одбиено. Каде води истрагата? Со какви сознанија располага адвокатот на осомничениот?

0 Коментари

Остави коментари