ТВ 24 во ковид центарот на клиниката “Жан Митрев“
Foto

ТВ 24 во ковид центарот на клиниката “Жан Митрев“

Зошто голема смртност на кови пациентите? Каде затајува системот? Кога може да се очекува стувнување на овие страшни тедендови? Од ковид центарот во клиниката „Жан Митрев“

0 Коментари

Остави коментари