ТВ 24 во Кочани: Дел од војниците на АРМ со поплака: Лоша координираност, не смее да се дозволи ниту минута да чекаме насоки
Foto

ТВ 24 во Кочани: Дел од војниците на АРМ со поплака: Лоша координираност, не смее да се дозволи ниту минута да чекаме насоки

Екипата на тв 24 во моментов се наоѓа под пламените јазици во Кочани. Дел од војниците на армијата и пријдоа на нашата екипа и се пожалија дека најголем дел од војниците стојат настрана и чекаат инструкции од надлежните.

Велат дека се разочарани поради некоордираност, и велат недозволиво е да се чека ниту минута за бил каква координираност и треба итно да се рагира зошто се плашат дека ситуацијата може да стане полоша додека чекаат некој да им им каже што да прават.

Дел од нив преземаат сопствена иницијатива  за да се справат со оганот.

0 Коментари

Остави коментари