Tрилинг: Зошто Мицкоски го следи груевизмот? Дали за изборна победа на Заев му се доволни договорите со Грција и Бугарија?
Foto

Tрилинг: Зошто Мицкоски го следи груевизмот? Дали за изборна победа на Заев му се доволни договорите со Грција и Бугарија?

Одговори од новинарот Ерол Ризаов - за популизмот на Пендаровски, за лесните ветувања и тешките предизвици, за потребата од внатрешна европеизација на Северна Македонија.

Владата во Скопје да формира млад, енергичен и способен тим за преговори со ЕУ, сугерира поранешната бугарска вицепремиерка и министерка за правда, Зинаида Златанова.

0 Коментари

Остави коментари