Трилинг, 12.07.2020
Foto

Трилинг, 12.07.2020

Во Трилинг со министерот за здравство Венко Филипче, д-р Андон Чибишев и Елвис Шаќири од „Ромалитико“. Македонија е италијанска Ломбардија на Балканот. Власта и опозицијата во клинч. Ковид 19 – по изборите и митинзите кој ќе биде заразен и лекуван? Кои се ризиците што треба да се совладаат? Драматични сомнежи - вирусот лебди и во воздух? СЗО не исклучува мобилизација на сите доктори – дали има комоција меѓу клиничарите? Заврши политичкото тестирање за пратеници на Ромите. Блокада на лицимерието и дискриминација - на 8 април Роми, другите денови цигани. Здрави и живи да ја избереме идната власт.

0 Коментари

Остави коментари