Три и пол години затвор за Владимир Панчевски
Foto

Три и пол години затвор за Владимир Панчевски

Три и пол години затвор за Владимир Панчевски, одлучи судот во Велес.

Панчевски кој беше во притвор, сега ќе биде пуштен, во очекување на конечната одлука. Обвинетиот Панчевски, според обвинението поднесено од ОЈО Скопје, се товари дека во периодот од 23 јануари 2013 година до 14 септември 2016 година, со негов параф и усно давал наредби на службеници што имале пристап во акмис-от рачно да се распределуваат конкретни предмети.

0 Коментари

Остави коментари