ТРЕНЕСКИ: КОРОНА КРИЗАТА ГИ ПРАЗНИ ОПШТИНСКИТЕ КАСИ
Foto

ТРЕНЕСКИ: КОРОНА КРИЗАТА ГИ ПРАЗНИ ОПШТИНСКИТЕ КАСИ

Корона кризата ги празни општинските каси. Податоците на министерсвото за финансии покажуваат дека  општините, заклучно со март, должат 55 милиони евра, а до крајот на годинава за плаќање ќе им стигнат уште 11 милиони евра.

0 Коментари

Остави коментари