Трагедијата ги извади на површината сите аномалии на државата
Foto

Трагедијата ги извади на површината сите аномалии на државата

Во новото издание на Трилинг разговараме со професор Ненад Марковиќ - член на Советот за национална безбедност кај претседателот на државата, Константин Битраков - асистент истражувач во МАНУ, Миша Поповиќ од Институтот за демократија, Олимпија Христова Заевска - асистент професор на школата за бизнис во Копенхаген и Ивана Вучкова - програмски координатор во Фондацијата „Фридрих Еберт“.

0 Коментари

Остави коментари