Традиционален есенски базар во сите маркети на „Електрометал“
Foto

Традиционален есенски базар во сите маркети на „Електрометал“

Во сите маркети на „Електрометал“ до недела се одржува традиционален есенски базар со 15% попуст на целиот асортиман. Синџирот на маркети на Електрометал вклучува 12 локации во Скопје и низ Македонија, а во нив можете да се пронајдат преку 80.000 артикли. 

Есенскиот базар се одржува традиционално секоја година пред стартот на грејната сезона. 

Асортиманот вклучува и домашен и професионален алат, санитарија и опрема за бањи, подни облоги, најголем избор на електрика и електроника, расвета и декоративно осветлување, производи за домаќинство, мали кујнски апарати и други производи.

0 Коментари

Остави коментари