Тимоние за ТВ24: Ротирачки премиер не е приоритетно прашање, премиерот треба да биде ефикасен, стабилен и одговорен
Foto

Тимоние за ТВ24: Ротирачки премиер не е приоритетно прашање, премиерот треба да биде ефикасен, стабилен и одговорен

Интервју со францускиот амбасадор во земјава, Кристијан Тимоние:

0 Коментари

Остави коментари