Тевдовски: Просечната плата е 25.784 денари. Колкумина познавате што земаат толкава плата?
Foto

Тевдовски: Просечната плата е 25.784 денари. Колкумина познавате што земаат толкава плата?

0 Коментари

Остави коментари