Тема: СДСМ, ДОМ, ЛДП И ДС ја поддржуваат резолуцијата на опозициската ВМРО-ДПМНЕ за црвените линии
Foto

Тема: СДСМ, ДОМ, ЛДП И ДС ја поддржуваат резолуцијата на опозициската ВМРО-ДПМНЕ за црвените линии

0 Коментари

Остави коментари