Тема: Рестриктивни мерки за работата на угостителските објекти, од Комората велат дека нема потреба од нив, сами ќе се затворат
Foto

Тема: Рестриктивни мерки за работата на угостителските објекти, од Комората велат дека нема потреба од нив, сами ќе се затворат

0 Коментари

Остави коментари