Тема: Пресврт на рочиштето за 27 април, обвинет тврди дека УБК и Нинџа го организирале упадот во Собранието
Foto

Тема: Пресврт на рочиштето за 27 април, обвинет тврди дека УБК и Нинџа го организирале упадот во Собранието

0 Коментари

Остави коментари