Тема: Груевски - Кривичен ќе му суди во отсуство, СД од САД бара да му се суди во Македонија а тој со вип третман во Унгарија
Foto

Тема: Груевски - Кривичен ќе му суди во отсуство, СД од САД бара да му се суди во Македонија а тој со вип третман во Унгарија

0 Коментари

Остави коментари