Тавила зa тв 24: Масовни собири за време на оваа ситуација во Македонија не се препорачани
Foto

Тавила зa тв 24: Масовни собири за време на оваа ситуација во Македонија не се препорачани

Директорката на СЗО за Македонија, Џихане Тавила во интервју за телевизија 24 изјави дека масовни собири не се препорачани за време на оваа ескалација на бројките од вториот бран.

0 Коментари

Остави коментари