Струмичкиот градоначалник бара зајакнати контроли во угостителските објекти
Foto

Струмичкиот градоначалник бара зајакнати контроли во угостителските објекти

По загрижувачките бројки на заболени лица од Ковид 19, општинските власти бараат од институциите да ги зајакнат контролите во угостителските објекти во Струмица и да го спречат групирањето на младите.

Последните податоци говорат дека освен кај повозрасната, се повеќе има заразени и кај младата популација, на возраст од 15 до 30 години.

0 Коментари

Остави коментари