Средното училиште „Михајло Пупин“ на патрониот празник ќе добие фотоволтаична електрана
Foto

Средното училиште „Михајло Пупин“ на патрониот празник ќе добие фотоволтаична електрана

Заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев денеска ќе присуствува и ќе се обрати на свеченоста по повод одбележувањето на патрониот празник на Средното електротехничко училиште „Михајло Пупин“ во Скопје.

На настанот ќе биде пуштена во употреба и фотоволтаична електрана во училиштето, по што се предвидени изјави на вицепремиерот Анѓушев и претставници од училиштето.

0 Коментари

Остави коментари