Средбата со Меркел како последен обид за помирување на Берлин и Скопје

Две години по доаѓањето на Илинденска – датумот за преговори како вовед во нова политичка криза. Дали Заев се чувствува излажан од Европа – зошто оваа Влада брои ситно по сите отстапки што ги направи на меѓународен план? Средбата со Меркел како последен обид за помирување на Берлин и Скопје. За внатрешните и надворешни предизвици, економијата, правосудните и полициски реформи.

Младен Чадиковски и граѓаните Отворено со премиерот Заев, министрите Оливер Спасовски, Рената Дескоска и Роберт Поповски.