СРЕДБА ЗАЕВ – АХМЕТИ ВО ВЛАДА, НА МАСА ВЛАДИНА РЕКОНСТРУКЦИЈА
Foto

СРЕДБА ЗАЕВ – АХМЕТИ ВО ВЛАДА, НА МАСА ВЛАДИНА РЕКОНСТРУКЦИЈА

Попладневно во Владата средба Заев-Ахмети. На маса најавената реконструкција на владата. Според премиерот – позициите ќе треба да ги напуштат оние кои не ги исполниле очекувањата, покаже слабост, а се арогантни. Во јавноста веќе се лиферуваа повеќе имиња на министри кои би можеле да бидат реконструкирани, а дел и ротирани во други ресори.

0 Коментари

Остави коментари