Србија окована во снег
Foto

Србија окована во снег

Снегот направи хаос во Србија – автобус кој превезувал работници се превртел утринава. Во несреќата што се случила утринава околу 7 часот и 30 минути во близина на Лазаревац, повредени се тројца од работниците и тие веднаш се пренесени во службата за вонредни состојби во Лазаревац. Едно лице било испратено во центарот за вонредни состојби во белград. Возачите се советуваат внимателно да возат во овој дел, бидејќи патот е лизгав.

 

0 Коментари

Остави коментари