Спорот со името заврши, кога ќе почне животот во Македонија?
Foto

Спорот со името заврши, кога ќе почне животот во Македонија?

Уставните измени изгласани, законот за јазиците официјализиран. Македонија како фактор за стабилност на Балканот, но домашните задачи запоставени. Судство во канџите на политиката, битката со корупцијата никако да почне, администрацијата расте на грбот на граѓаните. Реформите на Прибе во втор план. Спорот со името заврши, кога ќе почне животот во Македонија?

Во 24 Отворено анализираат Имер Селмани, Марко Трошановски Петар Арсовски и Весна Мичиќ Божиновска.

0 Коментари

Остави коментари