СПАСОВСКИ: ГРАЃАНИТЕ ДА ГИ ПРИЈАВУВААТ СИТЕ СЛУЧАИ НА КОРУПЦИЈА
Foto

СПАСОВСКИ: ГРАЃАНИТЕ ДА ГИ ПРИЈАВУВААТ СИТЕ СЛУЧАИ НА КОРУПЦИЈА

Граѓаните да ги пријавуваат сите случаи на корупција за да можат истражните органи да преземат соодветни мерки за нејзино спречување и намалување, побара денеска министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски.

Во однос со случајот „Рекет“ спасовски вели дека ресорното министерство постапува според насоките добиени од Јавното обвинителство за гонење организиран и сериозен криминал.

0 Коментари

Остави коментари