Спасовски: ДИК е должна да излезе и да ги соопшти резултатите
Foto

Спасовски: ДИК е должна да излезе и да ги соопшти резултатите

ДИК е должна да излезе и да ги соопштти резултатите од превремените парламентарни избори, повика Оливер Спасовски денеска на прес конференција.

Тој оцени дека предвремените парламентарни избори беа фер и демократски, со висока излезност во специфични здравствени услови, при што граѓаните можеа слободно да ја искажат својата определба и гласаа мирно и достоинствено.

0 Коментари

Остави коментари