Соочување со кандидатот за претседател Стево Пендаровски
Foto

Соочување со кандидатот за претседател Стево Пендаровски

Очекува ли Стево Пендаровски да има цензус во вториот круг гласање за претседател? Дали мисли дека може повторно да биде жртва на македонските византиски политички игри? Како Пендаровски ќе ги убеди неопределните гласачи да гласат во услови кога граѓаните се разочарани од немањето правда? Што на Пендаровски неодамна му кажал Бранко Црвенковски? Соочување со кандидатот за претседател Стево Пендаровски

0 Коментари

Остави коментари