Софија и Скопје, помеѓу смирени страсти и деликатни преговори
Foto

Софија и Скопје, помеѓу смирени страсти и деликатни преговори

Смена во Белата куќа. Како Бајден ќе ревитализира американската демократија и одржи клучно влијание во светската политика? Софија и Скопје, помеѓу смирени страсти и деликатни преговори. Водечки бугарски новинари за Трилинг, Бојко Василев и Љупчо Нешков. Клиентелизам, државн ресурси за приватни придобивки. Со што ќе се возиме? Време за зелена енергија и во автосообраќајот.

0 Коментари

Остави коментари