Собраниската седница започна со задоцнување, почетокот проследен со препирки и вжештена атмосфера
Foto

Собраниската седница започна со задоцнување, почетокот проследен со препирки и вжештена атмосфера

Седницата за Законот за јавното обвинителство која беше закажана за денеска во 11 часот започна со задоцнување. Атмосферата е вжештена уште на самиот почеток, со остри препирки меѓу пратениците.

0 Коментари

Остави коментари