Собранието го изгласа рекордниот буџет од 3,7 милијарди евра за 2019 година
Foto

Собранието го изгласа рекордниот буџет од 3,7 милијарди евра за 2019 година

Собранието попладнево го изгласа буџетот за 2019 година, кој е рекорден до сега и изнесува 3,7 милијарди евра. За опозицијата буџетот нема да обезбеди повеќе пари и подобар живот за граѓаните, додека власта вели дека буџетот е реален и ќе обезбеди економски раст.

 

 

 

0 Коментари

Остави коментари