Собрание: Опозицијата ги бара оставките на Филипче и Хасани, власта возвраќа да не се злоупотребува тетовската трагедија
Foto

Собрание: Опозицијата ги бара оставките на Филипче и Хасани, власта возвраќа да не се злоупотребува тетовската трагедија

0 Коментари

Остави коментари