Со Жељко Бебек, прв дел
Foto

Со Жељко Бебек, прв дел

Познато рокерско име со богата биографија. Одиме на мерак муабет кај Жељко Бебек. Движиме по неговиот пат. Како Бјело дугме станува феномен. За пеењето пред Тито. За односот со Бреговиќ. Со Жељко Бебек, прв дел, има многу што да се слушне.

0 Коментари

Остави коментари