Со Жарко Паспаљ, прв дел
Foto

Со Жарко Паспаљ, прв дел

Одиме на гости кај југословенска кошаркарска легенда Жарко Паспаљ. Одиме на негов терен на игралиштето кое сам го изградил, но за жал, не смее да игра. Шутирање тројки со Жарко Паспаљ само во Патот до успехот.

0 Коментари

Остави коментари