Со Здравко Чолиќ, прв дел
Foto

Со Здравко Чолиќ, прв дел

Пред концертот во Скопје, големиот Чола. Одиме од почетоците на овој несуден спортист. Едно од раните искуства на сцената. Процесот на снимање на песна, тогаш и сега. За одлуката да остане во Југославија. Здравко Чолиќ го раскажува својот пат до успехот.

0 Коментари

Остави коментари