Со сопствениците на италијанската компанија Фелче Азура
Foto

Со сопствениците на италијанската компанија Фелче Азура

Се јавуваме од Александрија, Италија. Ви ја претставуваме бизнис приказната за компанијата Фелче Азура. И додека кај нас во 1876 година се креваа востанија, ова семејство ја отвора првата парфимерија. Семејната бизнис приказна ја раскажуваат двете братучетки Барбара и Дебора Пајери. Петата генерација на сопственици на компанијата.

0 Коментари

Остави коментари