Со Сергеј Трифуновиќ, прв дел
Foto

Со Сергеј Трифуновиќ, прв дел

По фасцинантното семејство лекари, во Белград се сретнавме и со еден од најпознатите српски актери Сергеј Трифуновиќ. На негов домашен терен, во прилично опуштено издание, Сергеј ни зборува за своите почетоци во актерството. За суштината на професијата. Но и височините кои се уште ги постигнува. По нешто и за Маршалот.

0 Коментари

Остави коментари