Со Петар Грашо
Foto

Со Петар Грашо

Во Патот до успехот запишуваме уште едно  музичко име. Низ разговор се движиме по животниот пат на Петар Грашо. Каде завршува кошарката, а каде почнува музиката? Пријатен разговор на разни теми, со хрватската музичка ѕвезда, Петар Грашо.

0 Коментари

Остави коментари