Со Ненад Милосављевиќ, Неша „Галија“, втор дел
Foto

Со Ненад Милосављевиќ, Неша „Галија“, втор дел

Продолжуваме кадешто застанавме Работи кој не сте ги знаеле за Неша „Галија“. За животот во болницата. За воспитувањето на децата. За музиката која не ја слуша. Совет за некои од нашите музичари. Интервју и музиката за душа со Неша „Галија“.

0 Коментари

Остави коментари