Со Неле Карјалиќ
Foto

Со Неле Карјалиќ

Одиме на терапија кај доктор Неле Карајлиќ. Како тргнала целата приказна со „Забрането пушење“? За двосмисленоста на маршал финтата. За невозможноста денес да има нова „Топ листа на надреалисти“. Чекориме во патот до успехот со овој интересен лик со уникатен поглед на нештата

0 Коментари

Остави коментари