Со Неда Арнериќ
Foto

Со Неда Арнериќ

Директно од соседството ви ја носиме приказната за глумицата Неда Арнериќ. Говориме за почетоците, улогата во филмот „Исправи се Делфина“ и за уште многу интересни теми.

0 Коментари

Остави коментари