Со Милојко Пантиќ, втор дел
Foto

Со Милојко Пантиќ, втор дел

Продолжуваме да чекориме по патот до успехот на спортскиот коментатор Милојко Пантиќ. Евоцираме убави спортски спомени. А од спортот, влегуваме во политика. За актуелната ситуација во Србија и нивниот претседател. Има што да се слушне од Милојко Пантиќ во Патот до успехот.

0 Коментари

Остави коментари