Со Милојко Пантелиќ
Foto

Со Милојко Пантелиќ

Препознатливиот глас на спортските случувања во заедничката земја, познатиот српски спортски новинар Милојко Пантиќ не дочекува подготвен. Човек кој има многу што да каже на разни теми. За неоставената првична желба и за денешните стандард и на спортското известување. За инвентивните методи во работата. За кратката фудбалска кариера.

0 Коментари

Остави коментари