Со Милан Штрљиќ
Foto

Со Милан Штрљиќ

Уште една актерска легенда се запишува во овој серијал. Со преку 90 улоги во филмови. Милан Штрлиќ е оптимист, но реалист. За кичот и парите кои секогаш одат заедно. За некогаш. Во понеделник, пријатен муабет со познатиот лик од секој југословенски филм. Милан Штрлиќ во Патот до успехот

0 Коментари

Остави коментари