Со Милан Гутовиќ
Foto

Со Милан Гутовиќ

Влегуваме во „Тесната кожа“ на ликот Шојиќ. Разговараме со актерот Милан Лане Гутовиќ, за неговите училишни денови, за жртвите кои ги правел за девојките, за академските денови и секако за неговата богата кариера.

0 Коментари

Остави коментари