Со кои проблеми се соочува стопанството?
Foto

Со кои проблеми се соочува стопанството?

Македонија членка на НАТО - ќе се раздвижи ли економијата? Владата најавува економска година, ќе го исполни ли ветувањето? Со кои проблеми се соочува стопанството?
Во 24 Анализа дебатираат Данела Арсовска, Сојуз на стопански комори, Мендерес Кучи, Стопанска комора на северозападна Македонија и Ванчо Узунов, советник за економија во Владата.

0 Коментари

Остави коментари