Со Кире Костов, трет дел
Foto

Со Кире Костов, трет дел

Толку години работа и искуство на маестро Кире Костов. Во третиот дел, муабетот за Тоше и уште нешто за неговиот цврст став уште од студентските денови. Средбата со професорот после години.

0 Коментари

Остави коментари